Amazon Quiz Answer Today 29 January 2021 Answer is live today

Amazon Quiz Answer Today January 2021 Answer is life today. You can give today’s correct answer on Amazon Quiz on 29 may  If you play Amazon Quiz on January 27, then you can make Amazon Quiz Answer Win for Rs.10000.

Friends, we are famous for trust and Daily Amazon Quiz Answer, many people see our blog daily for Amazon Quiz. If you prefer to give a Daily Amazon Quiz Answer, then you will be updated from January 27th till now and the upcoming Amazon Quiz Today Answer.

How To Play Daily amazon quiz answers today

  • Firstly, go to the amazon app on the play store or AppStore.
  • After that download and install the Amazon app.
  • amazon app opens & signup.
  • After that scroll down on the homepage. After that, you will see the amazon quiz today.
  • You can play the amazon today quiz.

Amazon Quiz Answers Today 27th January 2021

Question 1: Founded by Sir Syed Ahmed Khan, which university celebrated 100 years of its academic excellence in 2020?

Answer: Aligarh Muslim University

Question 2: Which company manufactures the Super Hornet supersonic jets?

Answer: Boeing

Question 3: The art of making Monpa handmade paper originated over 1000 years ago. In which Indian state was this recently revived?

Answer: Arunachal Pradesh

Question 4: Which organisation uses this flag?

Answer: European Union

Question 5: Name this famous building in the USA

Answer: Empire State Building

Amazon Quiz Answers for 26th January 2021

Question 1: The ATP Cup scheduled between February 1st- February Sth will feature the likes of Nadal and Djokovic, and would be held in which city?

Answer: Melbourne

Question 2: Supposed to run between Mumbai-Ahmedabad, what is the E5 Series Shinkansen?

Answer: Bullet train

Question 3: Reliance Industries Ltd has recently announced plans to set up the “world’s largest zoo,” where in India?

Answer: Jamnagar

Question 4: These characters are part of which science fiction universe?

Answer: Star Wars

Question 5: What type of cat is shown in the visual?

Answer: Persian Cat

Amazon Quiz Answers for 25th January 2021

Question 1: Which country recently became the first country in the world to approve the sale of lab-grown chicken meat?

Answer: Singapore

Question 2: The Minister for Petroleum & Natural Gas and Steel recently dedicated which basin, the 8th producing basin of India, to the nation?

Answer: Bengal Basin

Question 3: US Vice president Mike Pence recently announced that the United State’s Space Force enlistees will be referred to as what?

Answer: Guardians

Question 4: Which of these clubs has the footballer featured in this visual NOT represented?

Answer: Barcelona

Question 5: Which famous band was this singer part of?

Answer: Queen

Amazon Quiz Answers for 24th January 2021

Question 1: From which country did Myanmar Navy acquire its first and only submarine – UMS Minye Theinkhathu?

Answer: India

Question 2: In December, 2020, President Bidya Devi Bhandari dissolved which country’s parliament amidst political turmoil?

Answer: Nepal

Question 3: Jewar Airport is the newly proposed international airport in which Indian state?

Answer: Uttar Pradesh

Question 4: What is the name of this famous sculpture?

Answer: David

Question 5: Which fictional character wore this gauntlet and vaporised half of the living creatures in the universe?

Answer: Thanos

Amazon Quiz Answers for 23rd January 2021

Question 1: 9-year-old Ella Kissi-Debrah is believed to be the 1st person in the UK to have what listed as the cause of death on the death certificate?

Answer: Air pollution

Question 2: Swarnim Vijay Mashaal’ was recently lit by PM Modi to commemorate the 50th anniversary of what?

Answer: Victory In the Indo-Pakistan War of 1971

Question 3: On December 21, 2020, a rare alignment between which two planets, also known as a Great Conjunction, occurred?

Answer: Jupiter and Saturn

Question 4: Name the dance form.

Answer: Bharatanatyam

Question 5: This professional football club is based in which City?

Answer: London

Amazon Quiz Answers for 22nd January 2021

Question 1: A number of residents of Hurling village spotted which rare animal (scientific name- Capricornis thar) in the cold deserts of Spiti valley?

Answer: Himalayan serow

Question 2: As per a recent ruling by the Court of Arbitration for Sport, which country cannot use its name, flag, and anthem at the next two Olympics?

Answer: Russia

Question 3: Which tech giant teamed up with several major technology companies to form a new industry group called the “Modern Computing Alliance”?

Answer: Google

Question 4: Which of these breads cannot be made using the technique shown in the picture?

Answer: Roti

Question 5: What is the name of this large headed, short-tailed bird commonly found in the tropical regions of Africa, Asia and Oceania?

Answer: Kingfisher

Amazon Quiz Answers for 21st January 2021

Question 1: Which of these cricketers hit the first double century in Test cricket in 2021?

Answer: Kane Williamson

Question 2: Swadhinata Sarak is going to open in 2021 between India and which neighbouring country?

Answer: Bangladesh

Question 3: What new parameter has been added to UNDP’s Human Development Index-2020?

Answer: Planetary Pressures

Question 4: Identify the famous fast-food chain.

Answer: KFC

Question 5: In which of these movies did he NOT have a cameo?

Answer: Justice League

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.