Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 30 December Win – SuperCoins

Hey, welcome again in flipkart quiz answers today 2020. you can get all latest Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today update. we provide all the flipkart quiz answers today. read the all article for flipkart quiz.

How To Play Flipkart Quiz – 30th December so on

  1. Go to playstore or appstore (choose your OS need).
  2. search flipkart app.
  3. then, click on install button.
  4. and now, sign in with your proper email id.
  5. then after, search “Flipkart Daily Trivia Quiz” 
  6. and you can get 5 question for lucky gift. play and enjoy with answer.

FLIPKART DAILY TRIVIA QUIZ 30th December DETAILS

Table Of Contents
Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
Available On: Flipkart Game
Que Based On: General Knowledge
Date & Time: 30th Dec,, 20AM To 20PM
Winner Announcement: Immediately

Flipkart Daily Trivia Answers Today 30 December 2020

Q1: Which Of These Is Not The Name Of A Team Which Participates In Ranji Trophy?

Ans1: – Army

Q2: Who Is The Current Head Coach And Chief Selector Of The Pakistan Cricket Team?

Ans2 : – Misbah-Ul-Haq

Q3: The Monkeygate Scandal In 2008 Took Place During A Test Between India And Which Team?

Ans3: – Australia

Q4: Part Of India’s 2007 T20 World Cup, Joginder Sharma Was Appointed As A Police Officer In

Ans4: – Haryana

Q5: With 56 Matches, Who Holds The Indian Record Of Being The Fastest To 100 Wickets In ODIS?

Ans: – Mohammed Shami

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 29 December 

Q1: The Song “Another Brick In The Wall” Is A Cult Classic By Which Band?

Answer 1: Pink Floyd

Q2: Which Actor Played The Role Of Lord Mahadev In The TV Series ‘Devon Ke Dev… Mahadev’?

Answer 2: Mohit Raina

Q3: In The TV Series Friends, What Is The Surname Of Rachel?

Answer 3: Green

Q4: Which Actor Once Worked As A Waiter At The Taj Mahal Palace Hotel In Mumbai?

Answer 4: Boman Irani

Q5: What Media Franchise, Owned By Nintendo, Was Created By Satoshi Tajiri In 1996?

Answer 5: Pokemon

27 December Daily Trivia Quiz Answers
Q1: Realme Watch S Will Be Compatible With Which Of The Following Operating Systems

Answer 1: Both A & B

Q2: Realme Watch S Is Water Resistant Up To A Depth Of

Answer 2: 50 Meters

Q3: Which Of The Following Is Not A Feature Of Realme Watch S?

Answer 3: Square Shape

Q4: The SpO2 Monitor Feature On Realme Watch S Is Used For

Answer 4: Measuring Blood Oxygen

Q5: The Sturdy Screen Of Realme Watch Is Made Up Of

Answer 5: Corning Gorilla Glass

Q6: Realme Watch S Will Work On Android And IOS Using Which Of The Following Apps

Answer 6: Realme Link App

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 26 December 

Q1: When Is Realme Watch S Going On 1st Sale?

Answer 1: Dec 30th, 12 Pm

Q2: With 2 Hours Of Charging, How Much Battery Life Does Realme Watch S Gives?

Answer 2: Upto 15 Day Battery

Q3:Number Of Sports Mode In Realme Watch S?

Answer 3: 16

Q4: How Many Watch Faces Are Available On Realme Watch S?

Answer 4: 100+ Faces With OTA

Q5: Realme Watch S Features Which Of The Following “Smart Controls” ?

Answer 5: Both A And B

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 25 December 

Q1: By What Name Do We Also Know The Injury Lateral Epicondylitis?

Answer: Tennis Elbow

Q2: Who Became The 1st Player To Score In 15 Consecutive UEFA Champions League Seasons?

Answer: Lionel Messi

Q3: In Which City Is The Cricket Academy Of Pathans Of Brothers Irfan And Yusuf Pathan?

Answer: Vadodara

Q4: In 2016, Who Scored The Fastest 50 In 18 Balls In An U-19 ODI?

Answer: Rishabh Pant

Q5: The Youngest Cricketer To Win Sitara-E-Imtiaz, Pakistan’s 3rd Highest Civilian Award, Is

Answer: Sarfaraz Ahmed

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 24 December 

Q1: What Video Game Series Completes This Top Gun Movie Dialogue: I Feel The Need, The

Answer 1: Need For Speed

Q2: Godfather Of Heavy Metal Music, Ozzy Osbourne Was Associated With Which Band?

Answer 2: Black Sabbath

Q3: Which Car Is Depicted As Bumblebee In The Live Action Transformers Films?

Answer 3: Camaro

Q4: Which Pakistani Band Sang The Song Yeh Hai Meri Kahani In The Sanjay Dutt Movie Zinda?

Answer 4: Strings

Q5: Asma Rehman Was Married To Whom For A Period Of 3 Years In The Early 1980s?

Answer 5: Dilip Kumar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 23 December

Q1: Dubbed The Asian Nobel, Ramon Magsaysay Award Is Named After A President Of

Answer 1: Philippines

Q2: The Leaves Of Which Tree Make Up Most Of The Diet Of The Koala?

Answer 2: Eucalyptus

Q3: Which Country’s Prime Minister Was Saad Hariri Who Resigned Recently Due To Mass Protests?

Answer 3: Lebanon

Q4: Developed In The 19th Century, The Henry Classification System Is Used For Identifying

Answer 4: Fingerprints

Q5: What Iconic Logo Was Desgned By An American University Student Carolyn Davidson?

Answer 5: Nike

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 22 December 

Q1: Against Which Team Will India Play Their First-Ever Day-Night Test Match In Kolkata?

Answer 1: Bangladesh

Q2: Which Country Has Won The Most Davis Cup Titles?

Answer 2: USA

Q3: The Indian Cricket League Was A Private Cricket League Funded By Which Company?

Answer 3: Zee Entertainment

Q4: Gowtham, Manish Pandey And Mayank Agarwal Play For Which Domestic Cricket Team?

Answer 4: Karnataka

Q5: Who Is The Subject Of The Documentary ‘A Father’s Dream’ Directed By Aayush Puthran?

Answer 5: Shreyas Iyer

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 21st December 

Q1: Which Actor Contested And Won The Allahabad Lok Sabha Seat In 1984?

Answer 1: Amitabh Bachchan

Q2: The Upcoming Show ‘House Of The Dragon’ Is A Prequel To Which TV Series?

Answer 2: Game Of Thrones

Q3: Jim Sarbh, Who Was Seen In ‘Padmaavat’, Made His Bollywood Debut In Which Film?

Answer 3: Neerja

Q4: The TV Series ‘The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy’ Is An Adaptation Of A Book By

Answer 4: Douglas Adams

Q5: Which Character Made His Debut With The Animated Short Film Steamboat Willie?

Answer 5: Mickey Mouse

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 20th December 

Q1: What Condition Caused By Exposure To Extreme Cold Is Also Called Congelatio?

Answer 1: Frostbite

Q2: Which Of These Is A Russian Martial Art And Sport?

Answer 2: Sambo

Q3: Launched In August 2016, Fuchsia Is An Operating System Made By Which Company?

Answer 3: Google

Q4: The Regulating Act Of 1773 Led To The Establishment Of What In Calcutta?

Answer 4: Supreme Court

Q5: Which City Is The Oldest Capital City In The World?

Answer 5: Damascus

i hope you like this article “Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today”. we update flipkart quiz answers today. if you like this article. please share the article with your friends. and for more update please follow techonroid.com on Instagram and Facebook.

2 thoughts on “Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 30 December Win – SuperCoins”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.