Flipkart quiz answers today- fake or not flipkart answers today 2 January 2021

flipkart quiz answers today fake or not flipkart answers today – hey, if you can guess what is answer of fake or not flipkart answers today. if you think its answer. but if you don’t guess what is the correct answer.  you can read this article below.

Flipkart fake or not fake is a very trending topic. Many people are searching for the correct answer for 2 January 2021.

Fake or Fake is a Flipkart quiz game, where hosts will cast viewers with 2 options, not fake or fake.

The Flipkart video has been introduced to the everyday contest’s Fake or Not the Game of Truth and Win Millions.

You can play Flipkart Fake or Not Fake Quiz with Techonroid. The author offers all Flipkart fake or not quiz answers fast. meaning; You can win the winning prize. .

flipkart fake or not, flipkart fake or not contest, flipkart fake or not contest answers, flipkart fake or not fake, flipkart fake or not fake quiz answers, flipkart fake or not quiz, flipkart fake or not quiz answers, flipkart fake or not today answers, flipkart quiz answers today, flipkart quiz answers today guess what
flipkart fake or not,

How To Play Flipkart Fake Or Not Fake Quiz (flipkart quiz answers today)

there is some steps to know How To Play Flipkart Fake Or Not Fake Quiz. follow these steps. 

  1. Go to playstore.
  2. search flipkart app. install it in your mobile.
  3. then, open and sign in the flipkart app.
  4. and search “Fake Or Not Fake Answers Quiz” from game section.
  5. there will 3 question are available. 
  6. and now give the correct answer. 

(you can give all correct answer from below.)

Flipkart quiz answers today Details

  • Name:- Fake Or Not Fake
  • Episode No:– S4E20
  • Quiz Type:- Video
  • Prizes:- SuperCoins
  • Question Based:- General Knowledge
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm
  • Answer Provided by –  techonroid flipkart quiz

Flipkart quiz answers today- fake or not flipkart answers today 2 January 2021

Q1:Every Year Eiffel Tower’s Height Increases By 15cms .

Answer 1: Not Fake

Q2: Tiger Cubs Are Born Blind .

Answer 2: Not Fake

Q3: Ashoka Chakra Can Be Found On 100RS. Note.

Answer 3: Fake

Flipkart quiz answers today- fake or not flipkart answers today 1 January 2021

Q1: Saturn’s Satellite Is The Biggest Satellite In Our Solar System

Answer 1: Fake

Q2: Gully Boy Was Named Best Picture At Oscars Becoming The First Non-English Language Film To Take The Top Prize

Answer 2: Fake

Q3: Taj Mahal Was Painted Black During Second World War

Answer 3: Fake

Flipkart quiz answers today fake or not flipkart answers today 31st December 2020

Q1: Priyanka Chopra And Jennifer Lopez Are Supposed To Work Together In Recent Times.

Answer 1: Fake

Q2: Hindi Is One Of The Official Languages Of Fiji.

Answer 2: Not Fake

Q3: Virat Kohli Has Never Been Auctioned In IPL.

Answer 3: Not Fake

Flipkart quiz answers today- fake or not flipkart answers today 30 December 2020

you can see the answer of fake or not flipkart answers today 30 December 2020. 

Q1: Toilets Were Installed In Indian Railways In 1909

Ans1: Not Fake

Q2: Roses Are Red Violets Are Blue’ Was Written By William Shakespeare

Ans2: Fake

Q3: The Word ‘Shampoo’ Is Derived From An Indian Word

Ans3: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers 29th December 2020

Q1: National Anthem Of The U.S.A Was Written In An Indian Ship.

Ans1: Not Fake

Q2: 10 Of The Tallest Peaks In The World Are In The Himalayan Range.

Answer 2: Fake

Q3: Mithali Raj Was The First Indian Woman To Score A Century In Test Cricket.

Ans3: Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers 27th December 2020

Q1: 5th Digit Of The PAN Card Denotes Initial Letter Of Holder’s Surname

Answer 1: Not Fake

Q2: Toenails Grow Faster Than Fingernails

Answer 2: Fake

Q3: Dipa Karmakar Is The First Indian Athlete Who Has Won Olympics Medal

Answer 3: Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers 26th December 2020

Q1: Two Indian Prime Ministers Were Born After 1947

Answer 1: Fake

Q2: Paani Puri’ Word Was Added To The Oxford Dictionary

Answer 2: Not Fake

Q3: Ranbir Kapoor’s Grandfather’s Original Name Was Ranbir Kapoor

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers 25th December 2020

Q1: Jingle Bells Was The First Song Broadcasted From Space

Answer 1: Not Fake

Q2: Santa Claus Is A Citizen Of Germany

Answer 2:- Fake

Q3: There Is A Shortage Of Christmas Tree In The U.S.A

Answer 3:- Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers 24th December 2020

Q1: Politician Rabri Devi Has A Sister Named Jalebi Devi.

Answer 1: Not Fake

Q2: A Temple In India Worships Donald Trump.

Answer 2: Not Fake

Q3: 3. A Dinosaur Species Is Named After Rabindranath Tagore.

Answer 3: Not Fake

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.